Vacances a l’Estartit i la Costa Brava.

MÉS DE 50 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL MÓN IMMOBILIARI I EL LLOGUER TURÍSTIC FAMILIAR

Payet Vacances S.L., es una empresa familiar de l’Estartit, des de fa més de 50 anys estem especialitzats tant en el lloguer turístic com en altres serveis immobiliaris com la venda, el lloguer anual ó la construcció i promoció.

Payet Vacances - Lloguer turístic a l’Estartit

L’Estartit és un destí turístic idoni per a famílies i el que es coneix com a turisme actiu ja que hi ha un munt d'activitats a fer com la immersió, l'snorkel, el surf, el senderisme, rutes en bicicleta i un llarg etcètera. Ens trobem a pocs metres de la platja, pel que ho fa una situació molt agradable per gaudir d’unes vacances amb “platja i piscina”. D'altra banda a les nostres instal·lacions facilitem informació, canvi de moneda i tot un ventall d’activitats esportives i culturals per tota la zona de l'Empordà, Girona i Barcelona.

Finques Payet - Immobiliària a l’Estartit i la Costa Brava.

Payet Vacances té una llarga trajectòria de més de 50 anys dins el món immobiliari i la construcció. Vam començar com una empresa constructora familiar i amb el temps ens vam especialitzar com agents immobiliaris conjuntament amb els nostres serveis de lloguer turístic.

Lloguer turístic professional amb més de 50 anys d’experiència

GALERIA DE FOTOS ESTARTIT

Previous slide
Next slide

Lloguer d’apartaments turístics

Apartaments turístics i familiars molt lluminosos, amb vistes a la piscina i al jardí. Platja a dos minuts a peu. En els nostres serveis trobaran un ventall d'activitats a fer, estem a la seva disposició en tot moment.

Vacances a l’Estartit

L’Estartit, el seu Parc Natural de les Illes Medes i el Baix Ter amb la llarga platja de sorra fina de poca fondària, el converteixen en un destí molt demandat arreu del món per a un públic de totes les edats.

Serveis turístics

Sortides en embarcacions de tot tipus, activitats aquàtiques, observatori d’aus, parcs infantils al passeig marítim de la platja i multitud d’activitats més tant per un turisme actiu, com per a viatgers que busquen tranquil·litat.