Constructors i promotors

VENDA I LLOGUER D'APARTAMENTS I CASES A L'ESTARTIT

Immobiliària Costa Brava

Finques Payet és l' agència immobiliària de Payet Vacances tenim una gran varietat d’oferta en immobles situats per tota la Província de Girona entre la Costa Brava, Alt i Baix Empordà. Venim d'una llarga trajectòria familiar des de els anys cinquanta com a constructors després com a promotors i agents immobiliaris. Sabem el que venem i per aquest motiu som transparents a l’hora d’assessorar pel que fa a materials i tècniques emprades en la construcció dels immobles que oferim.

apartament a 5 min de la Platja a la COSTA BRAVA

La Zona de la Costa Brava, és una zona privilegiada per viure-hi. Es pot gaudir d’uns paratges esplèndids amb pau i tranquil·litat durant tot l’any. Comptem amb les millors platges, les millors cales i els seus pobles tant els costers com els d’interior i tot situat a menys de vint minuts en cotxe. Atenem les peticions dels nostres clients per oferir el que més s’adapta a les seves necessitats amb el tracte proper i personal que ens defineix com a empresa familiar.

VenDa de cases a 5 min de la platja a la Costa Brava

Som assessors immobiliaris amb llarga experiència arreu de la Costa Brava, comptem amb una amplia cartera de clients tan a nivell nacional com internacional per bé que la Costa Brava és una zona molt atractiva arreu del món ja sigui pel seu interès històric (ruïnes d’Empúries, poblat Ibèric d'Ullastret) com pel seu clima suau, flora i biodiversitat marina, ens trobem en plena reserva natural de les Illes Medes. Si tenen algun dubte en la venta de la seva propietat els podem assessorar en el que calgui no dubtin en demanar-nos una cita i els facilitarem tota la informació.

venDa I OBRA NOVA d’apartaments a Begur i a Torroella de Montgrí.

Begur amb les seves famoses cales com la de Cap Sa Sal, Sa Riera, Sa Tuna o Aigua Blava són destins de gran interès degut a la bellesa del seu entorn amb muntanyes de pins que s’endinsen al mar. Comptem amb una amplia oferta de propietats en venda, principalment d’obra nova i promocions per edificar.