cartell Payet
  • imatges-inicials6.jpg
  • imatges-inicials1.jpg
  • imatges-inicials5.jpg
  • imatges-inicials4.jpg
  • imatges-inicials2.jpg
  • imatges-inicials3.jpg

Nota legal

Informació general:
Payet Vacances SL és la propietària de la web “payetvacances.com”.
Payet Vacances SL és una societat registrada al Registre Mercantil de Girona, amb domicili a Av. Grècia 25, 17258 L'Estartit (Girona), amb telèfon 972 750 702 i amb número de CIF B-17062373
Als efectes de comunicació i notificacions de l'usuari a l'empresa Payet Vacances SL, l'adreça de correu electrònic és la següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Prestació de serveis:
Payet Vacances és una empresa que ofereix a través d'aquesta pàgina web (“payetvacances.com”) els serveis de lloguer i venda d'immobles. La informació que s'ofereix és orientativa i pot tenir variacions sense que en cap cas pugui considerar-se aquesta informació com a una oferta en ferm fins que el client no hagi rebut la confirmació de Payet Vacances SL.

Propietat intel·lectual i industrial:
Payet Vacances SL és propietària de la pàgina web www.payetvacances.com i titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de l'esmentada pàgina, així com de tots els continguts de la mateixa i del nom de domini www.payetvacances.com. La totalitat d'aquesta pàgina web: text, imatges, marques comercials, logotips, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.
Els drets de propietat intel·lectual i industrial de les pàgines web a les que la pàgina web de Payet Vacances SL pugui redireccionar així com la titularitat dels seus continguts i noms de domini de les mateixes corresponen als seus propietaris.
Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta pàgina web i de qualsevol dels seus continguts sense el consentiment exprés i per escrit de Payet Vacances SL.
Queda prohibit de forma expressa que qualsevol pàgina web que contingui un link a www.payetvacances.com o esmenti els seus continguts mantingui els frames de la pàgina d'orígen, ja que el seu manteniment comporta per a l'usuari confusió sobre la titularitat dels continguts d'aquesta pàgina, representant així mateix una violació del dret de la propietat industrial d'aquesta web. És per això que l'usuari ha de saber que està entrant en aquesta pàgina web i a de percebre en el seu navegador l'adreça d'URL d'aquesta pàgina web.

Protecció de dades personals:
Payet Vacances SL és la propietària de la pàgina web www.payetvacances.com . Un cop s'hagi omplert el formulari de sol·licitud d'informació, l'usuari accepta que les seves dades personals quedin incorporades en un fitxer automatitzat creat per Payet Vacances SL, el qual té la finalitat de mantenir informat a l'usuari sobre els productes que ofereix aquesta pàgina web.
En qualsevol cas l'usuari es farà responsable de la veracitat de les dades facilitades en el moment d'enviar la seva sol·licitud d'informació.
D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, Payet Vacances SL es compromet a complir amb la obligació del secret professional respecte a les dades proporcionades per l'usuari i amb el deure de guardar-los, garantint la seva confidencialitat i adoptant, en el seu cas, les mesures tècniques adients per a evitar qualsevol alteració, pèrdua, mal ús, robatori i accés no autoritzat.
Els usuaris de www.payetvacances.com tenen el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel.lació de les dades que constin en els fitxers automatitzats de dades de Payet Vacances SL. L'exercici d'aquests drets es realitzarà mitjançant petició escrita dirigida al domicili de Payet Vacances SL de l'avinguda de Grècia, 25 (Apartat de correus 90) 17258 L'Estartit (Girona) o a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. S'entén que els usuaris accepten les condicions establertes i presten el seu consentiment si premen el botó enviar que apareix en el formulari que recull les seves dades personals.
Les dades personals proporcionades pels usuaris no seran cedides a cap persona i només seran utilitzades per a enviar-li informació sobre els productes que ofereix Payet Vacances SL. Les dades personals proporcionades per l'usuari tampoc estaran disponibles en cap moment per a terceres persones.

Limitació de responsabilitat:
Payet Vacances SL no es fa responsable dels continguts de les pàgines web a les que pugui redireccionar www.payetvacances.com, així com tampoc dels possibles incompliments de la legislació vigent en què aquestes pàgines puguin incórrer.
Payet Vacances SL no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes derivats de l'ús d'aquesta pàgina web o dels seus continguts, inclosos danys informàtics i la possible informació de virus.
L'Estartit març de 2015